dinsdag 8 mei 2007

Bericht uit Groningen van dispuut!


Hier kleine nieuwe update van het dispuut. We zijn weer 4 bikketjes rijker! Afgelopen weekend zijn ze geïnaugureerd en makkelijk hebben ze het niet gehad. Foto's van de nieuwe lichting heb ik bijgevoegd (v.l.n.r. Saskia, Nienke, Maha en Berber).
Het is goed dat we nu weer een aantal jonkies erbij hebben. Het dispuut was qua leeftijd namelijk redelijk oud aan het worden, waardoor het animo voor naar de kroeg gaan ook minder werd vanwege studiedingen (immers moet de studie een keer afgerond worden). Maar met deze vier enthousiastelingen zullen we volgend vast ook weer een mooie lichting (of twee met het oog op vertrekkende leden en lustrum) inaugureren.
Verder zijn wij uiteraard nog steeds het stoerste en mooiste damesdispuut van de Kroeg! Onze reputatie van zware ontgroening bestaat ook nogsteeds. Bekenden van Boga zagen onze kandi's donderdag op de kroeg en die vonden het toch éch te ver gaan... hoe wij die dames toetakelden...! Dus dat is goed... Je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben om lid te worden van ons fantastische dispuut.
Goed dat was het weer voor nu. Erg leuk om te lezen waar alle oude ballen mee bezig zijn. Bimon heeft de link ook even naar het huidige dispuut gestuurd, dus iedereen kan op de hoogte blijven.
Ik zie de verhalen tegemoet. En ik zal ook snel een foto van het huidige dispuut mailen!
Succes iedereen!
Liefs Petra

Geen opmerkingen: